Acasă » Video » Actiune

Blood of Redemption (2013)

01:25:00
Vizualizări: 1 Adăugat de: CsaKitzu csa27 
Descrierea intrării:

Un om de afaceri este si strategul unei organizatii mafiote din Los Angeles, cunoscuta sub numele de "Compania". Quinn Forte (Billy Zane) a avut totul: putere, foarte multi bani, un frate care il idolariza si o femeie care il iubea. De asemenea, a avut si nenumarati dusmani.
In decursul unei singure nopti, el pierde absolut totul. Tradat de cineva din anturajul sau, Quinn este atras intr-o capcana si arestat. Tatal lui, cel care a pus bazele imperiului mafiot, este ucis si fratele lui, Kurt (Gianni Capaldi), il suspecteaza pe Quinn ca se afla in spatele acelui lucru.
Cand este eliberat din inchisoare, multi ani mai tarziu, el incearca sa scape de demonii trecutului sau si sa inceapa o viata noua, dar aceasta misiune se dovedeste a fi una imposibil de dus la bun sfarsit. Campbell (Vinnie Jones), noul lider brutal al Companiei si fostul asistent a lui Quinn, nu vrea sa-i dea pace deloc. Stiind ca nu se poate ascunde la infinit, acest lucru il face pe Quinn sa mearga impotriva lui pentru a riposta in loc sa fuga de el.

An: 2013
Actori: Billy Zane, Dolph Lundgren, Vinnie Jones
Limba: Engleză
Timpul de rulare al video-ului: 01:25:00
Calitatea video: 720p
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Toate emoticoane
Cod *: