Acasă » Video » Actiune

The Fast and the Furious (2001)

01:45:51
Vizualizări: 2507 Adăugat de: CsaKitzu csa27 
Descrierea intrării:

Două bande rivale luptă pentru supremaţia străzilor din Los Angeles. Un poliţist este infiltrat printre ei ...multă acţiune inserată între curse ilegale de maşini.Dominic Toretto (Vin Diesel) conduce maşina pe străzile din Los Angeles ca şi când acestea ar fi proprietatea lui. Dominic îşi petrece timpul concentrându-se asupra curselor de maşini de maximă performanţă. Cursele sunt un adevărat teatru de stradă, un câmp de luptă alimentat de adrenalină, tensiuni sexuale şi viteză necontrolată. Brian (Paul Walker) este un tip nervos şi de asemenea pregătit să testeze limitele... După o discuţie cu durul Johnny Tran (Rick Yune), Dominic decide că Brian este în ordine. Iar lui Mia (Jordana Brewster), sora lui Dominic, îi place mult ceea ce vede la Brian. Problema este că ei nu ştiu că Brian este poliţist.
Brian lucrează sub acoperire... Banii se mişcă cu uşurinţă în aceste curse ilegale, iar poliţiştii ştiu că o parte din aceştia sunt murdari. Dominic şi Johnny sunt amândoi suspecţi.
În timp ce rivalitatea dintre gaşca lui Dominic şi cea a lui Johnny ajunge la un nivel periculos, legăturile lui Brian cu Dom şi Mia se adâncesc. El se simte într-un fel înrudit cu Dominic, iar atracţia dintre el şi Mia este prea puternică pentru a fi negată. Dar Brian este poliţist şi trebuie să decidă...

An: 2001
Actori: Paul Walker, Vin Diesel
Limba: Engleză
Timpul de rulare al video-ului: 01:45:51
Calitatea video: 720p
Total comentarii : 2
0 Spam
2 dez  
cel mai tare film  heart

0 Spam
1 Vizitator  
R.I.P Paul Walker sad sad sad

Prenume *:
Email *:
Toate emoticoane
Cod *: