Acasă » Video » Comedie

Asterix and Obelix: God Save Britannia (2012)

01:50:08
Vizualizări: 4 Adăugat de: CsaKitzu csa27 
Descrierea intrării:

Suntem în anul 50 Î. H. Cezar vrea sa mai faca niste cuceriri, asa ca se hotaraste sa invadeze în fruntea legiunilor sale aceasta insula aflata la granitele lumii stiute, acest tinut misterios numit Bretania.
Victoria e rapida si totala. Ma, rog, pe aproape… Un satuc breton e decis sa-i reziste, dar acum i s-au cam epuizat resursele. Cordelia, regina bretonilor, îsi trimite cel mai fidel ofiter, pe Flegmatix, sa cere ajutor în Galia, acolo unde un satuc galez le tine piept romanilor de ceva timp, cu mare succes… În satucul în chestiune Asterix si Obelix sunt deja ocupati pâna peste capm caci seful lor le-a încredintat nepotul Smecherix, proaspat sosit de la Lutetia ca sa aiba grija de el si, mai ales, ca sa faca barbat din el. Iar sarcina lor e departe de
a fi ajuns la vreun sfârsit.Când Flegmatix soseste ca sa le ceara ajutorul, i se ofera un butoi cu potiunea magica, dar si doi companioni care vor avea grija ca pretioasa licoare sa ajunga cu bine la destinatie. Asa pornesc Asterix si Obelix într-o noua aventura, în care îl iau si pe Smecherix, fiindca se prevede a fi o ocazie prea buna sa fie ratata pentru ca acesta sa-si desavârseasca educatia. Si, cum planul de acasa nu se potriveste cu cel din târg, e clar ca eroii nostri ne vor distra din nou în stilul lor binecunoscut!

An: 2012
Actori: Edouard Baer, Gérard Depardieu, Fabrice Luchini, Catherine Deneuve
Limba: Engleză
Timpul de rulare al video-ului: 01:50:08
Calitatea video: 720p
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Toate emoticoane
Cod *: