Acasă » Jocuri online » Toate

Need for Speed Underground SAVE GAME

Patrunde in lumea curselor urbane de masini si a masinilor modificate de inalta performanta in Need for Speed Underground. Concureaza impotriva celor mai populare masini modificate ale zilelor noastre de la Mitsubishi Motors, Subaru, Toyota si multe altele, castigand bani pentru a-ti cumpara echipamente personalizate si o gramada de accesorii de performanta licentiate, pentru a-ti construi masina suprema. insa crearea unei masini personalizate pentru cursele stradale nu va fi suficienta pentru a te purta pe culmi; iti mai trebuie si o anumita doza de tupeu si o mare indemanare in ale sofatului pentru a concura in lumea dura a curselor urbane.
Un numar de probe distincte, plasate in dure decoruri nocturne, formeaza sufletul competitiei de strada. Jucatorii devin alergatori stradali consacrati perfectionandu-si talentele in fiecare proba, prinzand schimbarea perfecta a vitezelor in curse contracronometru si punandu-si in joc reputatia, alergand pe strazile orasului la orice ora din noapte.
Dovedeste ca apartii cercurilor de elita ale curselor stradale, croieste-ti drum spre varful clasamentelor subterane si infrunta-i pe cei mai buni dintre cei buni in fiecare disciplina.
Rating: 5.0/6
Contoare: 601/311 | Adăugat de: CsaKitzu
Total comentarii : 1
0 Spam
1 :>  

Prenume *:
Email *:
Toate emoticoane
Cod *: